Zwangerschap

Een zwangerschap is een hele speciale periode. Elke zwangerschap op zich vind ik een wonder. Ik vind het ontzettend bijzonder dat er een compleet nieuw mensje kan groeien in de buik van zijn of haar mama. Ik heb dan ook echt een zwak voor zwangere vrouwen en mooie bolle buiken.

Jullie bereiden je voor op de komst van je kleintje. Met een fotosessie sta je echt even bewust stil bij de baby in je buik. En hoe fijn is het om later waardevolle herinneringen te hebben, zodat je nog eens terug kunt kijken naar je mooie bolle buik.

Een zwangerschapsfotosessie kan plaatsvinden op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis. Waar en hoe is volledig afhankelijk van jullie wensen. Willen jullie bijvoorbeeld een mooie, rustige achtergrond zoals de duinen of het strand, of hou je juist van meer kleur en wil je foto’s maken in het bos. Misschien weet je zelf wel een heel mooi plekje waar je graag heen wilt. Of wil je graag thuis foto’s maken in jullie eigen omgeving, bijvoorbeeld in de babykamer, of met een blote buik en misschien wel mooie lingerie. Laat me vooral weten wat jullie voor ogen hebben!

Voor de fotosessie

Je neemt contact met mij op om een afspraak te maken. We bespreken de datum, tijd, gewenste locatie voor de fotosessie en de verdere wensen. Ook krijg je van mij wat tips voor je kledingkeuze en wat informatie over mijn werkwijze. De fotosessie vindt meestal tussen de 32 en 36 weken zwangerschap plaats. Dan heb je al een mooie bolle buik en ben je meestal nog redelijk mobiel.

Denk vooral van tevoren goed na over hoe je op de foto wilt en welke kleding je aan wilt. Het belangrijkste vind ik dat jullie kleding dragen waarin jullie je fijn en jezelf voelen, want dat straal je uit op de foto’s. Het is heel fijn als je rustige kleuren draagt en de kleding enigszins op elkaar is afgestemd. Dat geeft een mooi en rustig beeld.

 

Tijdens de fotosessie

Ik hou van natuurlijke en pure foto’s, gewoon zoals de situatie op dat moment is en zoals jullie zijn. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat je op je gemak bent tijdens het maken van de foto’s. Bijna iedereen vindt het ongemakkelijk om voor de camera te staan. Daarom neem ik rustig de tijd voor jullie en zal ik mijn best doen om het allemaal zo gewoon en relaxed mogelijk te houden. Ik zal hier en daar wat aanwijzingen geven, maar ik wil vooral graag jullie volgen, zeker als er (kleine) kinderen bij zijn. Ik wil graag dat jullie gewoon jezelf zijn, juist de spontane momenten zorgen voor de leukste foto’s.

Ik heb vaak van tevoren wat ideeën in mijn hoofd, maar laat ook graag mijn creativiteit de vrije loop op het moment zelf. 

Na de fotosessie

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste en leukste foto’s en deze bewerk ik dan zorgvuldig na. Binnen 2-3 weken ontvang je van mij een mail met een link naar een online galerij met deze foto’s. Deze galerij kun je – als je dat leuk vindt –  delen met familie en vrienden. Daarnaast ontvang je een link van We Transfer waar je de foto’s kunt downloaden en de factuur.

Investering zwangerschapssessie

Kosten: €149,00 inclusief:

– een sessie van ongeveer 1,5/2 uur // dit is een richtlijn, ik neem alle tijd voor een fotosessie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste foto’s
– 
een online galerij met de foto’s om te delen met familie en vrienden
– minimaal 40 digitale bestanden op hoge resolutie zonder logo of watermerk

        Prijzen zijn inclusief btw