Portret

Misschien heb je wat nette portretfoto’s van jezelf nodig voor bijvoorbeeld je werk of social media. Of misschien vind je het gewoon leuk om wat mooie foto’s van jezelf te hebben. Wat de reden ook is, de meeste mensen vinden op de foto gaan erg ongemakkelijk, zeker als ze alleen gefotografeerd worden. Mijn doel is om jou zo ontspannen mogelijk te krijgen en jou te kunnen fotograferen zoals je echt bent. We gaan gewoon gezellig samen op pad en zoeken mooie plekjes op, tussendoor maak ik mooie foto’s van jou. 

Voor de fotosessie

Je neemt contact met mij op om een afspraak te maken. We bespreken de datum, tijd, de gewenste locatie en de verdere wensen. 

Denk vooral van tevoren goed na over hoe je op de foto wilt en welke kleding je aan wilt. Het belangrijkste vind ik dat je kleding draagt waarin je je fijn en jezelf voelt, want dat straal je uit op de foto’s. Het is heel fijn als je rustige kleuren draagt, dat geeft een mooi en rustig beeld. Eventueel is er ook altijd tijd en ruimte voor een kledingwissel, mocht je dit willen.

 

Tijdens de fotosessie

Ik hou van natuurlijke en pure foto’s, ik wil jou op de foto zetten zoals je echt bent. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat je op je gemak bent tijdens het maken van de foto’s. Bijna iedereen vindt het ongemakkelijk om voor de camera te staan. Daarom neem ik rustig de tijd voor je en zal ik mijn best doen om het allemaal zo gewoon en relaxed mogelijk te houden. We gaan samen op zoek naar mooie plekjes om foto’s te maken. Ik zal hier en daar wat aanwijzingen geven, maar ik wil er vooral graag voor zorgen dat er een gezellige sfeer hangt en ik jou zo ontspannen mogelijk kan fotograferen.

Na de fotosessie

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste en leukste foto’s en deze bewerk ik dan zorgvuldig na. Binnen 2-3 weken ontvang je van mij een mail met een link naar een online galerij met deze foto’s. Deze galerij kun je – als je dat leuk vindt –  delen met familie en vrienden. Daarnaast ontvang je een link van We Transfer waar je de foto’s kunt downloaden en de factuur.

Investering portretsessie

Kosten: €99,00 inclusief:

– een sessie van ongeveer 1 uur voor 1 persoon
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste foto’s
– een online galerij met de foto’s om te delen met familie en vrienden
– 25 digitale bestanden op hoge resolutie zonder logo of watermerk

        Prijzen zijn inclusief btw