Newborn

Hoera, jullie baby is geboren! Wat een bijzondere tijd, vol emoties. Je kindje groeit ontzettend snel en ze zijn maar heel kort zo klein. Samen maken we waardevolle herinneringen voor later, zodat je hier later nog heel vaak naar terug kunt kijken. Ik leg zoveel mogelijk vast van deze periode. Kleine details van jullie kindje, zoals bijvoorbeeld de handjes, voetjes, het gezichtje en de haartjes. Ik leg vast hoe jullie met jullie kindje knuffelen, de verliefde blikken, kusjes, misschien wel een voeding, samen met grote broer(s) of zus(sen). 

Voor de fotosessie

Je neemt contact met mij op om een afspraak te maken. We bespreken de datum, tijd en de verdere wensen. De newbornsessie vindt bij jullie thuis plaats. Ook krijg je van mij wat tips voor je kledingkeuze en wat informatie over mijn werkwijze. Jullie mogen zelf bepalen wanneer ik langs kom om foto’s te maken, dat hoeft niet binnen een bepaalde termijn. Misschien wil je juist dat ik al snel kom als jullie kindje nog maar een paar dagen oud is en wil je bijvoorbeeld een foto gebruiken voor het geboortekaartje. Maar ik kan mij ook goed voorstellen dat je eerst even rustig aan wilt doen en pas na een aantal weken foto’s wilt laten maken. Dat is helemaal aan jullie! 

Denk vooral van tevoren goed na over hoe je op de foto wilt en welke kleding je aan wilt. Het belangrijkste vind ik dat jullie kleding dragen waarin jullie je fijn en jezelf voelen, want dat straal je uit op de foto’s. Het is heel fijn als je rustige kleuren draagt en de kleding enigszins op elkaar is afgestemd. Dat geeft een mooi en rustig beeld.

 

Tijdens de fotosessie

Ik hou van natuurlijke en pure foto’s, gewoon zoals de situatie op dat moment is en zoals jullie zijn. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat je op je gemak bent tijdens het maken van de foto’s. Bijna iedereen vindt het ongemakkelijk om voor de camera te staan. Daarom neem ik rustig de tijd voor jullie en zal ik mijn best doen om het allemaal zo gewoon en relaxed mogelijk te houden. Ik zal hier en daar wat aanwijzingen geven, maar ik wil vooral graag jullie volgen, zeker met kinderen erbij. Ik wil graag dat jullie gewoon jezelf zijn, juist de spontane momenten zorgen voor de leukste foto’s.

Belangrijkste voor mij tijdens een newbornshoot is dat iedereen – en dan in dit geval vooral de baby – op zijn of haar gemak is. Er is altijd ruimte en tijd voor een voeding, een schone luier, of om je kindje te troosten of in slaap te wiegen. Geen haast of druk, want dat is voor niemand fijn. Als iets niet gaat, gaat het niet en proberen we gewoon iets anders. Het is ook geen probleem als je kindje wakker is. Bij lifestyle fotografie leg ik alles vast zoals het is.

Na de fotosessie

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste en leukste foto’s en deze bewerk ik dan zorgvuldig na. Binnen 2-3 weken ontvang je van mij een mail met een link naar een online galerij met deze foto’s. Deze galerij kun je – als je dat leuk vindt –  delen met familie en vrienden. Daarnaast ontvang je een link van We Transfer waar je de foto’s kunt downloaden en de factuur.

Investering newbornsessie

Kosten: €149,00 inclusief:

– een sessie van ongeveer 1,5/2 uur // dit is een richtlijn, ik neem alle tijd voor een fotosessie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste foto’s
– een online galerij met de foto’s om te delen met familie en vrienden
– minimaal 40 digitale bestanden op hoge resolutie zonder logo of watermerk

        Prijzen zijn inclusief btw