Liefde

Jullie zijn verliefd en net samen en iedereen mag het weten! Of jullie zijn juist al een hele tijd samen en nog steeds stapelgek op elkaar. Liefde is iets om te koesteren en hoe waardevol als je daar dan mooie foto’s van hebt. Een loveshoot is een goede manier om jullie liefde voor elkaar vast te leggen.

Voor de fotosessie

Je neemt contact met mij op om een afspraak te maken. We bespreken de datum, tijd, de gewenste locatie en de verdere wensen. 

Denk vooral van tevoren goed na over hoe je op de foto wilt en welke kleding je aan wilt. Het belangrijkste vind ik dat jullie kleding dragen waarin jullie je fijn en jezelf voelen, want dat straal je uit op de foto’s. Het is heel fijn als je rustige kleuren draagt en de kleding enigszins op elkaar is afgestemd. Dat geeft een mooi en rustig beeld.

 

Tijdens de fotosessie

Ik hou van natuurlijke en pure foto’s, gewoon zoals de situatie op dat moment is en zoals jullie zijn. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat je op je gemak bent tijdens het maken van de foto’s. Bijna iedereen vindt het ongemakkelijk om voor de camera te staan. Daarom neem ik rustig de tijd voor jullie en zal ik mijn best doen om het allemaal zo gewoon en relaxed mogelijk te houden. Ik zal hier en daar wat aanwijzingen geven, maar ik wil vooral graag jullie volgen, zeker als er (kleine) kinderen bij zijn. Ik wil graag dat jullie gewoon jezelf zijn, juist de spontane momenten zorgen voor de leukste foto’s.

Na de fotosessie

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste en leukste foto’s en deze bewerk ik dan zorgvuldig na. Binnen 2-3 weken ontvang je van mij een mail met een link naar een online galerij met deze foto’s. Deze galerij kun je – als je dat leuk vindt –  delen met familie en vrienden. Daarnaast ontvang je een link van We Transfer waar je de foto’s kunt downloaden en de factuur.

Investering liefdessessie

Kosten: €149,00 inclusief:

– een sessie van ongeveer 1,5/2 uur // dit is een richtlijn, ik neem alle tijd voor een fotosessie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste foto’s
– een online galerij met de foto’s om te delen met familie en vrienden
– minimaal 40 digitale bestanden op hoge resolutie zonder logo of watermerk

        Prijzen zijn inclusief btw