Er is een kleintje op komst! Wat bijzonder! Jullie leven toe naar het moment dat jullie hem of haar gaan ontmoeten. Eén van de mooiste en meest bijzondere momenten in je leven. Een dag die jullie nooit meer zullen vergeten en altijd bij jullie zullen dragen. 

Een bevalling is heel intens en er gebeurt heel veel. Veel krijg je er niet van mee wanneer je als vrouw in je eigen bubbel zit. Als partner ben je vooral met jouw vrouw bezig en probeer je haar zoveel en goed mogelijk te steunen. Misschien gaat het zo snel, dat het allemaal langs je heen gaat. Een geboortereportage is heel erg mooi, het is immers een tastbare herinnering aan de geboorte van jullie kind. Daarnaast is het ook goed voor de verwerking van de bevalling. Je kunt beelden terug kijken en momenten terug halen en herinneren. Er vallen je achteraf misschien wel dingen op, die je tijdens de bevalling gemist hebt.

Ik maak met heel veel liefde een mooi document voor jullie, die jullie keer op keer opnieuw kunnen bekijken, om al die bijzondere en mooie momenten opnieuw te beleven. Een levenslange herinnering aan de geboorte van jullie kindje.  

 

Werkwijze

Ik leg jullie hele geboorteverhaal vast op een nette en mooie manier. Hierbij blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond en probeer ik mezelf zo onzichtbaar mogelijk op te stellen. Ik fotografeer tijdens de weeën, de geboorte van jullie kindje en de eerste uren daarna. Ik focus me daarbij op emoties en alle mooie momenten, zoals het opvangen van de weeën en de steun van de partner daarbij, het moment dat je je kindje voor het eerst ziet, de eerste momenten samen met je baby, de controles van de baby, het aankleden en het eerste bezoek van naaste familie.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op en dan stuur ik je mijn informatiebrochure toe.
Meer foto’s van geboortereportages kun je 
hier bekijken in mijn portfolio.

Investering geboortereportage

Ik bied één compleet pakket aan voor een vaste basisprijs. Dit is standaard wat je krijgt als je een geboortereportage boekt. Dit pakket is uit te breiden met extra opties.
Investering: €795,00. Inclusief:

  • – Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • – 24/7 bereikbaarheid vanaf 38 weken zwangerschap
  • – Een reportage vanaf de weeën tot een aantal uur na de geboorte
  • – Alle door mij geselecteerde beelden, minimaal 100 foto’s
  • – Nauwkeurige nabewerking van al deze beelden
  • – Alle beelden digitaal aangeleverd op USB-stick
  • – Een slideshow met jullie verhaal, inclusief een aantal videobeelden
  • – Een fotoalbum met jullie mooiste foto’s (formaat 20 x 20 en 24 bladzijdes)

        Prijzen zijn inclusief btw, exclusief reis- en parkeerkosten        

 

"Wat zijn wij dankbaar dat Daniëlle op 2 augustus in alle vroegte naar ons toe is gekomen om de geboorte (geplande keizersnede) van onze jongste dochter vast te leggen. Een maand later kijken wij nog met tranen in onze ogen naar het filmpje dat ze gemaakt heeft. Voor ons allemaal erg spannend omdat je nooit weet hoe het zal verlopen, maar wat zijn het mooie foto's geworden."
Rob & Savannah
"Wat ben ik blij dat ik Danielle de geboorte van onze dochter heeft vastgelegd. Vanaf de eerste kennismaking voelde het vertrouwd en het resultaat is echt boven verwachting mooi. Wat een prachtige reportage heeft ze voor ons gemaakt, een blijvende herinnering aan een uniek moment in ons leven. Voor alle aanstaande mama’s en papa’s die twijfelen over een geboortefotograaf; ik kan het je van harte aanbevelen, en Danielle in het bijzonder. Ik ben er van overtuigd dat zij een succesvolle toekomst als geboortefotograaf tegemoet gaat!"
Maarten & Puck
"Prachtig zoals jij de geboorte met bijbehorende emoties hebt weten vast te leggen. Het was een lange zware nacht en bevalling maar mede dankzij jouw foto's is het de mooiste dag uit ons leven. Met de fotoreportage een herinnering die als Jodie groot genoeg is we samen kunnen terug kijken. Onbetaalbaar, dankjewel."
Remco & Anne