geboortereportage

Er is een kleintje op komst! Wat bijzonder! Jullie leven toe naar het moment dat jullie hem of haar gaan ontmoeten. Eén van de mooiste en meest bijzondere momenten in je leven. Een dag die jullie nooit meer zullen vergeten en altijd bij jullie zullen dragen. 

Een bevalling is heel intens en er gebeurt heel veel. Veel krijg je er niet van mee wanneer je als vrouw in je eigen bubbel zit. Als partner ben je vooral met jouw vrouw bezig en probeer je haar zoveel en goed mogelijk te steunen. Misschien gaat het zo snel, dat het allemaal langs je heen gaat. Een geboortereportage is een tastbare herinnering aan de geboorte van jullie kind. Daarnaast is het ook goed voor de verwerking van de bevalling. Je kunt beelden terug kijken en momenten terug halen en herinneren. Er vallen je achteraf misschien wel dingen op, die je tijdens de bevalling gemist hebt.

Ik maak met heel veel liefde een mooi document voor jullie, die jullie keer op keer opnieuw kunnen bekijken, om al die bijzondere en mooie momenten opnieuw te beleven. Een levenslange herinnering aan de geboorte van jullie kindje. ♥ 

werkwijze

Allereerst plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik wil jullie graag ontmoeten en beter leren kennen. Het is erg belangrijk dat we ons er allemaal goed bij voelen dat ik aanwezig ben bij de geboorte van jullie kindje, het is natuurlijk een heel intiem en bijzonder moment. Ik wil graag meer horen over de zwangerschap, eventuele eerdere bevallingen, jullie eventuele wensen voor de bevalling etc. Ook vertel ik graag meer over mijn werkwijze en laat ik mijn demoalbums met foto’s van eerdere reportages zien. Wanneer jullie besluiten dat ik de geboorte van jullie kindje mag vastleggen, sta ik vanaf 38 weken voor jullie op wacht.

Ik leg jullie hele geboorteverhaal vast op een discrete en mooie manier. Hierbij blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond.. Ik fotografeer tijdens de weeën, de geboorte van jullie kindje en de eerste uren daarna. Ik focus me daarbij vooral op emoties en op alle mooie momenten, zoals het opvangen van de weeën en de steun van de partner daarbij, het moment dat je je kindje voor het eerst ziet en vast mag houden, de eerste momenten samen met je baby, de controles van de baby, het aankleden en het eerste bezoek van naaste familie.


tarieven

  • Een complete geboortereportage / €795,-
    Inclusief:
  • ___

    – vrijblijvend kennismakingsgesprek

– 24/7 bereikbaarheid vanaf 38 weken zwangerschap
– een reportage van de weeën tot een aantal uur na de geboorte
– zorgvuldige selectie en nabewerking
– minimaal 100 beelden op hoge resolutie zonder logo of watermerk
– alle foto’s digitaal en op USB aangeleverd
– een slideshow met het geboorteverhaal van jullie kindje, inclusief een aantal videobeelden
– een album met een selectie van jullie mooiste beelden (20×20 album met 24 pagina’s) 

prijzen inclusief btw – exclusief reiskosten
in termijnen betalen is mogelijk

 

© 2019-2020 | Daniëlle Veenhof Fotografie