Jullie kindje wordt alweer bijna 1 jaar oud! De tijd vliegt voorbij en de eerste verjaardag is een heel bijzondere mijlpaal. De cakesmash wordt steeds populairder. Je kleintje die zichzelf helemaal mag uitleven op een eigen taartje, geweldig! De beelden hiervan worden vaak voor de uitnodiging gebruikt en zijn een super leuke herinnering voor later. De cakesmash vindt plaats bij jullie thuis of op een leuke buitenlocatie en je zorgt zelf voor de setting en versiering die jij wilt. Ik combineer de cakesmash altijd met een leuke lifestyle familiesessie. 

Werkwijze

Ik begin met het maken van lifestyle foto’s van jullie gezin, dat wil zeggen dat ik jullie fotografeer zoals jullie zijn en jullie niet echt hoeven te poseren.  Dit geeft jullie kind(eren) ook gelijk de tijd om aan mij en mijn camera te wennen. Ik neem rustig de tijd voor jullie en ik zal mijn best doen om het allemaal zo gewoon en relaxed mogelijk te houden. Jullie kind(eren) mag/mogen gewoon spelen en zichzelf zijn. Wanneer we beginnen met de cakesmash zetten we jullie kindje in de versierde setting en maken we eerst foto’s zonder taart en later zetten we de taart erbij. We laten jullie kindje volledig zijn of haar gang gaan. Sommige kinderen vinden het helemaal niets en hebben we even de tijd nodig om los te komen, andere kindjes duiken direct vol op de taart. We volgen daarin het kindje en nemen alle tijd.

Je regelt zelf de versiering voor de setting, denk hierbij aan ballonnen, slingers, een leuke outfit voor je kleintje en natuurlijk de taart. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste en leukste foto’s en deze bewerk ik zorgvuldig na. Binnen 2-3 weken ontvang je van mij een email met een link naar een online galerij. Deze galerij kun je – als je dat leuk vindt – delen met familie en vrienden. Daarnaast ontvang je de factuur. Als deze voldaan is, ontvang je een link van We Transfer waar je de foto’s kunt downloaden.

Investering cakesmash

Kosten: €149,00 inclusief:

– een sessie van ongeveer 1,5/2 uur // dit is een richtlijn, ik neem alle tijd voor een fotosessie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste foto’s
– 
een online galerij met de foto’s om te delen met familie en vrienden
– minimaal 40 digitale bestanden op hoge resolutie zonder logo of watermerk

        Prijzen zijn inclusief btw