About

Mijn naam is Daniëlle Veenhof, ik ben 28 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Marcel en onze dochter Charlie in Hoofddorp. Eind april verwachten wij onze tweede dochter.

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik gek op foto’s. Als kind kreeg ik er geen genoeg van om foto’s te kijken en later ben ik ze ook zelf gaan maken. 

Mensen die mij goed kennen weten dat fotograferen al heel lang één van mijn hobby’s en passies is. Altijd heb ik geroepen ‘daar ooit graag iets mee te willen gaan doen’.

Fotograferen is iets wat ik mijzelf heb aangeleerd en wat ik door de jaren heen heb ontwikkeld. In 2010 kocht ik mijn allereerste eigen digitale camera en al snel stapte ik in 2011 over op mijn eerste spiegelreflexcamera. Ik was direct verkocht – wat vond ik dit leuk!

Sinds de geboorte van mijn dochter is mijn gevoel en passie voor fotograferen alleen maar groter geworden en wilde ik er meer mee gaan doen. Ik wil mooie momenten vastleggen en mensen op de foto zetten zoals zij echt zijn. Echte en pure momenten. Zo dierbaar om dit later terug te zien. Daar word ik ècht heel erg blij van!

Als fotograaf

Danielle Veenhof 28-04 (4 van 5)

Mijn doel als fotograaf is om momenten en mensen vast te leggen zoals zij echt zijn. Ik wil waardevolle herinneringen voor later maken, zodat jullie deze momenten kunnen herbeleven. 

Samen met jouw lief en jouw prachtige zwangere buik op de foto, spelende kinderen in de natuur, knuffelen met je pasgeboren baby, verliefde blikken naar elkaar, lachen om elkaars grapjes. Dàt wil ik vastleggen. 

Mijn foto’s worden door anderen omschreven als puur, licht, spontaan en liefdevol.

Mijn droom is geboortefotografie. Prachtige reportages maken van één van de mooiste momenten in het leven, vol met echte emoties en waardevolle beelden.

"Lieve Daniëlle, We hebben GENOTEN van onze traditionele EGGIE Kerstavond! Met heel veel dank dat je deze avond zo puur hebt weten vast te leggen! Superblij met het resultaat! Liefs, Katja en de rest van de EGGIE'S!!!!!!!"
Katja
"Op mijn verjaardag afgelopen februari werd ik blij verrast met het bericht dat ik een loveshoot gewonnen had. Vriendlief daarentegen zag 't niet zo zitten... Toen het moment eenmaal daar was, was het ijs echter snel gebroken. Daniëlle zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt, kwam zelf met leuke ideeën, maar gaf ons ook de vrijheid om zelf met suggesties te komen. We zijn erg blij met het resultaat! (Ja, zélfs Bram, die er van tevoren dus niet zo'n trek in had)."
Lieke & Bram
"Eerst hebben we een leuke zwangerschapsshoot gedaan. En nu met mijn dochter een super leuke cakesmash. En wat zijn we weer blij met het resultaat. Danielle is van alle markten thuis :)"
Sylvia & Leon

Fotocredits van foto’s op deze pagina: Sophie Prins Fotografie en Floor Prinsen Fotografie.