Cakesmash Casper

Steeds vaker krijg ik de vraag om een cakesmash bij een gezin thuis te komen doen, super leuk!

Eind januari krijg ik een berichtje van de mama van Casper over een cakesmash, hij wordt in maart 1 jaar. We maken een afspraak en 2 maart is het zover. Als ik binnen kom maak ik alvast wat foto’s van de kinderen die lekker aan het spelen zijn. Caspers grote broer Silvester vindt vooral de camera heel interessant.

De setting voor de cakesmash wordt opgebouwd. Meubels worden aan de kant geschoven, gaatjes geboord voor de slingers, er komen mooie trossen ballonnen tevoorschijn, een prachtige taart wordt op tafel gezet en Casper krijgt een mooi pakje aan. En dan is het tijd voor de cakesmash, wat zal hij doen? Op zijn slinger stond ‘go wild’, volgens mij heeft hij dat ook zeker gedaan, haha. Casper genoot van de taart en is helemaal los gegaan. Ik bleef plaatjes schieten, vandaar ook de grote selectie foto’s in deze post, ik kan gewoon niet kiezen! Dit vind ik echt genieten!

Na de zeer geslaagde cakesmash werd Casper gewassen en hebben we buiten nog wat gezinsfoto’s gemaakt.

Vandaag is dit vrolijke mannetje 1 jaar geworden, hiep hiep hoera! Lieve Casper, gefeliciteerd met jouw allereerste verjaardag! Ik heb van je genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *