Cakesmash Mees

Afgelopen weekend mocht ik bij dit knappe mannetje en zijn ouders thuis komen voor een cakesmash. Mees wordt bijna 1, dus we plannen snel een datum in.

Als ik zondag binnen kom zit Mees in zijn kinderstoel in de keuken en kijkt hij een beetje de kat uit de boom. Hij observeert mij uitgebreid en ik maak ondertussen wat foto’s van hem. Zo kan hij mooi even aan mij en mijn camera wennen.

Als we naar de woonkamer gaan mag Mees lekker spelen. Ik maak ook foto’s van het gezin zelf, dit combineer ik bewust met een cakesmash. Mees verkent op zijn gemak de setting van de cakesmash en vindt het best interessant. Uiteindelijk wordt de taart erbij gehaald en Mees begint heerlijk te smullen.

Vandaag viert Mees zijn verjaardagsfeestje. Alvast gefeliciteerd met jouw eerste verjaardag, lieve Mees! Hiep hiep hoera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *