Cakesmash Kiki

Het is alweer even geleden: op 17 november mocht ik bij een leuk gezin thuis komen om de cakesmash van hun dochter Kiki te fotograferen, op dat moment is zij 10,5 maand oud. Er stond al een mooie setting klaar en mama en een vriendin waren nog druk bezig met de taart. Dat gaf Kiki even de tijd om een beetje aan mijn aanwezigheid te wennen. We zochten rustig wat toenadering en ondertussen maakte ik alvast wat foto’s van haar, zodat ze aan mijn camera kon wennen. Ik hoorde dat Kiki vreemde mensen nogal spannend vindt, maar het ging eigenlijk hartstikke goed. Ze vond mij met de camera best interessant, dat was een goed begin voor de foto’s.

De taart is klaar. Kiki krijgt haar cakesmash-outfit aan en we zetten haar eerst in de setting zonder taart, zodat we daar wat leuke foto’s van kunnen maken. Kiki vindt het reuze interessant, iedereen staat gek te doen voor haar en ze moet er om lachen. De ballonnen vindt ze ook heel leuk, ze verkent rustig de omgeving. Dat geeft mij de gelegenheid om al leuke foto’s te maken. Even later zetten wij de taart erbij, dat vindt ze wel een beetje vreemd. Ze begint eerst te knabbelen aan de versiering en even later ontdekt ze de taart. Ze weet niet zo goed wat ze van de eerste happen moet vinden, ze krijgt er de rillingen van. Maar hoe meer ze proeft, hoe lekkerder ze het gaat vinden. Uiteindelijk zit ze heerlijk van de taart te smullen, ze doet het super!

Na een half uurtje wordt Kiki moe en gaat ze lekker naar bedje om bij te komen van alle drukte. Ik zeg: geslaagde cakesmash!

Vandaag is Kiki 1 jaar geworden: hiep hiep hoera, gefeliciteerd Kiki!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *