Even voorstellen

Onder het kopje ‘About’ kun je al meer over mij lezen, maar ik zal mij hier in mijn blog ook even voorstellen en wat meer over mijzelf vertellen.

Mijn naam is dus Daniëlle, ik ben 28 jaar oud. Ik ben samen met Marcel en wij hebben een dochter van twee jaar oud, onze lieve Charlie. Ik ben op dit moment (bijna) 20 weken in verwachting van onze tweede dochter. Wij verwachten haar rond eind april. Wij wonen in Hoofddorp. Marcel en ik zijn echte kattenmensen en daar hebben wij er dan ook een aantal van rondlopen.

Ik ben fulltime gastouder, dit betekent dat ik kindjes van 0 tot 4 jaar opvang in ons huis. Voor de geboorte van Charlie deed ik dit 5 dagen in de week, nu nog 4. Ik vind het heel bijzonder werk en doe het met veel plezier. Ik vind het een hele mooie gedachte dat ik mijn gastkindjes een gevoel van een soort tweede thuis kan geven. 

Ik ben altijd dol geweest op foto’s. Als kind kreeg ik er geen genoeg van om foto’s te kijken in mijn fotoalbums. Een tripje naar de fotozaak om de afgedrukte foto’s van mijn moeder op te halen was voor mij echt een uitje. Foto’s hebben mij altijd ontzettend aangesproken. Het is dan ook niet gek dat ik daar zelf meer mee ben gaan doen.
Na jaren fotograferen met een digitale camera, kocht ik in 2011 mijn allereerste spiegelreflexcamera. En ja hoor, ik was verkocht. Ik vond het zó leuk! Alles werd op de foto gezet en ik wilde alleen maar meer leren. Toen ik in 2014 gastouder werd, kon ik ook steeds meer oefenen op mijn gastkindjes. De passie groeide meer en meer. En eigenlijk sinds mijn dochter is geboren in 2016, heb ik bijna dagelijks mijn camera in mijn handen. Ik vind het zo waardevol om de meest simpele en dagelijkse dingen vast te leggen. Dat zijn toch juist dè herinneringen voor later?

Vorig jaar vroeg een vriendin mij om foto’s te maken van haar en haar vriend, ze was op dat moment in verwachting. Oh jee, dacht ik. Ja, super leuk, maar ik weet niet of ik dat kan. Ik vond het super spannend, maar ook zó leuk! Het smaakte naar meer. En zo is het balletje gaan rollen. Via deze vriendin kwam er nog iemand naar mij toe en via social media zagen steeds meer mensen mijn foto’s voorbij komen. Nu krijg ik regelmatig aanvragen voor fotosessies en heb ik dit jaar zoveel leuke mensen mogen ontmoeten en foto’s mogen maken! Hier wil ik zeker mee verder, dit is echt mijn passie. 

Ik hoop op deze blog de verhalen en foto’s van mijn fotosessies met jullie te kunnen delen!

Fotocredits: Floor Prinsen Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *