Welkom op mijn blog!

Welkom bij mijn allereerste blogbericht! Ik ben al maanden bezig met een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Het heeft allemaal veel langer geduurd dan ik eigenlijk had gewild, maar er zit gewoon ontzettend veel tijd en werk in om alles precies te krijgen zoals ik wil. Ik ontwerp en maak alles zelf, dus ieder vrij moment die ik had, probeerde ik hieraan te besteden. Naast een fulltime baan als gastouder, het fotograferen zelf, de nabewerking hiervan en mijn gezin kun je je vast voorstellen dat die vrije momenten dat ik er echt even voor kon gaan zitten er niet veel waren.

Maar goed, hier is ‘ie dan! Ik zal hier regelmatig berichten plaatsen over de leuke fotosessies die ik mag doen en de ontwikkelingen m.b.t. mijn fotografiewerk. 

Fotocredits: Floor Prinsen Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *